Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja internetskih stranica poduzeća ID Tech.

Internetska stranica www.idtech.hr

Internetska stranica www.idtech.hr elektronička je publikacija poduzeća ID Tech d.o.o. iz Osijeka , Veličanska 1, Osijek (u daljnjem tekstu Poduzeće). Na stranicama se objavljuju opće informacije o poduzeću, uslugama koje pruža, informacije o poslovanju kao i alati i sadržaji namijenjeni klijentima poduzeća.


Sadržaji i autorska prava

Poduzeće na stranicama objavljuje sadržaje koji su prvenstveno namijenjeni klijentima poduzeća i polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje. Sadržaje za koje je navedeno da se mogu koristiti bez naknade zabranjeno je modificirati bez znanja Poduzeća, prodavati ih ili distribuirati na druge načine trećim stranama.


Podrška za objavljene sadržaje

Svi objavljeni sadržaji na stranicama isporučuju se takvi kakvi jesu i Poduzeće ne pruža nikakvu podršku ili dodatne radove za strane koje nemaju poslovni odnos s Poduzećem.


Odricanje od odgovornosti

Poduzeće ni na koji način ne može biti odgovorno za štete nastale korištenjem objavljenih sadržaja i/ili alata.


Pravo na izmjene sadržaja i usluga

Poduzeće zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog ili trajnog) bilo kojeg objavljenog sadržaja ili usluge kao i izmjene cjenika bez ikakve prethodne najave. Promjene izvršene na stranicama nemaju utjecaja na ugovore potpisane s klijentima.


Poveznice prema trećim stranama

Poduzeće može u sklopu sadržaja objaviti poveznice prema stranicama trećih strana. Poduzeće u tom slučaju ne može ni na koji način odgovarati za sadržaje i informacije objavljene na stranicama trećih strana, uvjetima korištenja stranica trećih strana kao ni za eventualne štete proizašle iz posjeta stranicama trećih strana. Posjetitelj je dužan upoznati se s pravilima privatnosti i uvjetima korištenja stranica trećih strana.


Prava izmjena uvjeta korištenja

Poduzeće zadržava pravo izmjene uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave i neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Sve promjene uvjeta korištenja stupaju na snagu trenutkom objave na ovim internetskim stranicama.