O nama

Poduzeće ID Tech usmjereno je pružanju cjelovite informatičke podrške korisnicima iz segmenta mikro, malih i srednje velikih poduzeća.

Kratka povijest

Poduzeće je osnovano još 1990. godine pod drugim nazivom. Tijekom dugog životnog vijeka dolazilo je do promjena vrste poslovanja, naziva i uprava, no uvijek se iza poduzeća provlačila uspješnost.

2014. godine promjenom uprave mijenjaju se djelatnost i ciljevi poduzeća i poduzeće se primarno počinje baviti informatičkom djelatnošću. Nova uprava kroz misiju poduzeća definira svoj položaj na tržištu kroz usmjerenost prema segmentu mikro, malih i srednjih poduzeća iz različitih sektora, od obrazovanja i zdravstva, pa do različitih trgovačkih djelatnosti. Usluge i proizvodi koje se pružaju korisnicima odnose se na cjeloviti spektar informatičkih usluga i proizvoda koje su danas potrebne i nužne za poslovanje, od jednostavnih poslova poput edukacije za korištenje računala, do kompleksnih primjena najsuvremenijih rješenja i odgovora na izazove.

ID Tech danas

ID Tech danas okuplja informatičke stručnjake s dugogodišnjim iskustvom na području IT&T tehnologija. U cilju ostvarivanja svoje misije ostvaruje kvalitetne partnerske odnose s drugim poduzećima. Velika pažnja se posvećuje kontinuiranom praćenju trendova i edukaciji te razvoju novih ideja za primjenu informatičkih tehnologija, a sve u cilju kako bi se klijentima omogućilo neometano poslovanje i povećanje produktivnosti.

Poduzeće ima vlastiti poslovni prostor u kojem se nalazi i servis u kojem je moguće istovremeno obrađivati više računala te skladište robe i rezervne opreme.

Osnovni podaci o poduzeću


TVRTKA
ID TECH društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju, trgovinu i usluge
English:
ID TECH Limited Liability Company
Skraćeno:
ID TECH d.o.o.
English:
ID TECH Ltd.
SJEDIŠTE/ADRESA
Osijek (Grad Osijek)
VELIČANSKA 1
PODACI O REGISTRACIJI PODUZEĆA
Poduzeće je registrirano pri Trgovačkom sudu u Osijeku
MBS: 030028360
OIB: 11736052898
Član uprave, direktor: Dalibor Mršić, mag.oec.
OIB: 90347693108
Temeljni kapital: 10.086,93 eura (76.000,00 kuna) (uplaćen u novcu)
POSLOVNI RAČUNI
Banka u kojoj se vodi poslovni račun:
Zagrebačka banka d.d.,
Trg bana Josipa Jelačića 10,
10000 Zagreb, Hrvatska
Broj računa (IBAN): HR8923600001102270296