Novosti i informacije

Provjerite zadnje novosti, informacije i obavijesti.

Inveo-P - ažuriranje verzije zbog izmjene godišnjeg paušalnog poreza

 08.01.2022. Korisnici Inveo-P programskog rješenja moraju aktivirati novu verziju programa. Aktivacijom nove verzije programa ažurirat će se iznosi godišnjeg paušalnog poreza na dohodak za sve dohodovne razrede.

Korisnici Inveo-P programskog rješenja moraju aktivirati novu verziju programa. Aktivacijom nove verzije programa ažurirat će se iznosi godišnjeg paušalnog poreza na dohodak za sve dohodovne razrede.

Paušalni obrti su u obvezi predaje PO-SD obrasca do 15. siječnja za prethodnu poslovnu godinu. Budući da su se za 2021. godinu mijenjali iznosi godišnjeg paušalnog poreza na dohodak (10% od godišnjeg paušalnog dohotka), potrebno je ažurirati verziju programa. Aktivacijom nove verzije programa ažurirat će se iznosi godišnjeg paušalnog poreza na dohodak za sve dohodovne razrede. Nakon ažuriranja programa potrebno je generirati PO-SD obrazac i u roku ga predati u nadležnu Poreznu upravu (ili preko sustava ePorezne).

Možda Vas zanima ...
Evidencija loko vožnje

blica za evidenciju i obračun loko vožnje. Jedna tablica predviđena je za evidentiranje trideset zapisa o napravljenoj loko vožnji s automatskim obračunom kilometraže iz upisanih vrijednosti početnog i završnog stanja brojila, automatskim zbrajanjem ukupne kilometraže s obračunom ukupnog iznosa za isplatu.

Pogledaj
Vrste udaljenog rada ili rada od kuće

Pojam rada od kuće se "popularizirao" tijekom pandemije, a u zadnje vrijeme se dodatno aktualizirao zbog najave izmjena u Zakonu o radu kojima se planira pojedinim djelatnicima dati pravo na rad od kuće na zahtjev.

Pogledaj
IT rješenja za udaljeni rad (ili rad od kuće)

Sve više poduzeća ima potrebu za omogućavanje rada s udaljenih lokacija, bez obzira radi li se o radu iz udaljenih poslovnica ili omogućavanju djelatnicima da rade od kuće. Pri tome postoje različiti pristupi ostvarivanju rada s udaljenih lokacija.

Pogledaj
Nova usluga - GDPR savjetovanje

U suradnji s partnerskim odvjetničkim uredom naše usluge smo obogatili savjetodavnim uslugama vezanim uz usklađivanje poslovanja s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (GDPR).

Pogledaj
Brz, neometan i siguran rad u Synesisu

Synesis je često korišten program za vođenje poslovnih knjiga, no u slučaju velikog obima posla i istovremenog rada više korisnika opadaju performanse.

Pogledaj