Korisničke upute

Ovdje možete potražiti različite upute za korištenje programa, alata, računala i opreme.

Upute za program Backup Maker - osnovno kreiranje zadataka

Upute za korištenje programa

Backup Maker je program koji omogućava izradu sigurnosnih kopija. Kroz program je moguće odabrati izradu backupa pojedinih lokacija, ali i mailova iz najučestalijih mail programa kao i knjižnie oznake iz internetskih preglednika. Ovdje se nalaze upute za kreiranje jednostavnih zadataka, od odabira sadržaja sigurnosne kopije, učestalosti izrade, do lokacije za pohranu.

Vrsta datoteke pdf
Veličina datoteke B 1027934 B
Veličina datoteke MB 0.98 MB

 04.05.2015.

FILTER KATEGORIJA
Možda Vas zanima ...
Inveo-P za paušalne obrte

Inveo-P je cloud rješenje za vođenje poslovanja "paušalnih" obrta. Omogućava izdavanje fiskalnih računa, izdavanje računa za naplatu preko transakcijskog računa, praćenje troškova i prihoda te automatsko generiranje KPR i PO-SD obrazaca.

Pogledaj
Evidencija loko vožnje

blica za evidenciju i obračun loko vožnje. Jedna tablica predviđena je za evidentiranje trideset zapisa o napravljenoj loko vožnji s automatskim obračunom kilometraže iz upisanih vrijednosti početnog i završnog stanja brojila, automatskim zbrajanjem ukupne kilometraže s obračunom ukupnog iznosa za isplatu.

Pogledaj
Primanje ucjenjivačke elektroničke pošte

Zadnjih dana više klijenata nam se požalilo na primitak elektroničke pošte kojom ih se ucjenjuje da će njihove privatne snimke biti objavljene ukoliko se ucjenjivaču ne isplati naknada.

Pogledaj