Sadržaji za preuzimanje

Ovdje možete potražiti različite korisne alate, predloške dokumenata i instalacijske datoteke.

OPZ-STAT xlsx

XLS i ODS tablice i alati

Prazna xlsx tablica koja služi za generiranje OPZ-STAT-1 izvješća. Porezni obveznici upisani u registar obveznika PDV-a imaju obvezu predavanja izvješća o dospjelim, a nenaplaćenim potraživanjima (OPZ-STAT-1). Za klijente koji nemaju mogućnost automatskog generiranja OPZ-STAT-1 izvješća, ili ju iz nekog razloga ne mogu upotrijebiti (mijenjali su program pa su podaci na različitim mjestima, spajanje poduzeća…) razvili smo alat pomoću kojeg je moguće podatke iz excel tablice pretvoriti u OPZ-STAT-1 izvješće (xml datoteka i izvješće za ispis). 

Za generiranje xml-a i pdf izvješća potrebno je preuzeti i ispravno popuniti xlsx tablicu u prilogu. Ukoliko vam je potrebna ova usluga, molimo da nas prethodno kontaktirate.

Vrsta datoteke xlsx
Veličina datoteke B 179710 B
Veličina datoteke MB 0.17 MB

 16.08.2016.

FILTER KATEGORIJA
Možda Vas zanima ...
Primanje ucjenjivačke elektroničke pošte

Zadnjih dana više klijenata nam se požalilo na primitak elektroničke pošte kojom ih se ucjenjuje da će njihove privatne snimke biti objavljene ukoliko se ucjenjivaču ne isplati naknada.

Pogledaj
Nextcloud - ultimativno cloud rješenje za produktivnost

Nextcloud je ultimativno i fleksibilno cloud rješenje za pohranu i dijeljenje dokumenata, organizaciju poslovanja, upravljanje zadacima i mrežnu suradnju.

Pogledaj
IT rješenja za udaljeni rad (ili rad od kuće)

Sve više poduzeća ima potrebu za omogućavanje rada s udaljenih lokacija, bez obzira radi li se o radu iz udaljenih poslovnica ili omogućavanju djelatnicima da rade od kuće. Pri tome postoje različiti pristupi ostvarivanju rada s udaljenih lokacija.

Pogledaj