Novosti i informacije

Provjerite zadnje novosti, informacije i obavijesti.

Evidencija radnog vremena za 2019. godinu

 09.01.2019. U rubrici Korisnički centar - Sadržaji za preuzimanje - XLS i ODS tablice objavljena je excel tablica za vođenje evidencije o radnom vremenu djelatnika.

Excel tablica za evidenciju radnog vremena napravljena je za vođenje evidencije o radu djelatnika. U tablici su već označeni neradni dani, subote i nedjelje, a u zadnje dvije kolone se izračunava i evidentira broj slobodnih sati u danu i tjednu. U tablici se može pratiti iskorištene i preostale dane godišnjeg odmora, ukupan fond radnih sati te ukupno upisane radne sate.

U odnosu na tablice objavljivane prethodnih godina došlo je do sitne izmjene. Ubačen je list u kojem se može voditi evidencija početka i kraja posebnih oblika rada (prekovremenih, putnih naloga i sl.), opis ostvarenog oblika rada i napomene. List je ubačen zato što smo dobili informaciju od pojedinih klijenata da su pojedine inspekcije tražile od njih da to imaju evidentirano i u okviru evidencije o radu, unatoč tome što ti podaci postoje upisani u drugim dokumentima (primjerice u potpisanome nalogu za prekorad). Kako je u slučaju posebnih oblika rada, pogotovo prekovremenog, gotovo nemoguće detaljnu evidenciju svih početaka i krajeva rada voditi kroz excel tablicu (najveći problemi bi nastali ukoliko djelatnik odlazi pa dolazi), omogućili smo evidentiranje istog kroz poseban list. U tom slučaju preporučljivo je periodično isprintati evidenciju o posebnim oblicima rada i držati ju zajedno s ispisanim tablicama evidencije o radu.

Evidenciju je moguće preuzeti iz rubrike Korisnički centar - Sadržaji za preuzimanje - XLS i ODS tablice.

Upute je moguće preuzeti iz rubrike Korisnički centar - Korisničke upute - Ostalo.

Možda Vas zanima ...
Nextcloud - ultimativno cloud rješenje za produktivnost

Nextcloud je ultimativno i fleksibilno cloud rješenje za pohranu i dijeljenje dokumenata, organizaciju poslovanja, upravljanje zadacima i mrežnu suradnju.

Pogledaj
Nova usluga - GDPR savjetovanje

U suradnji s partnerskim odvjetničkim uredom naše usluge smo obogatili savjetodavnim uslugama vezanim uz usklađivanje poslovanja s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (GDPR).

Pogledaj
Brz, neometan i siguran rad u Synesisu

Synesis je često korišten program za vođenje poslovnih knjiga, no u slučaju velikog obima posla i istovremenog rada više korisnika opadaju performanse.

Pogledaj
Inveo-P za paušalne obrte

Inveo-P je cloud rješenje za vođenje poslovanja "paušalnih" obrta. Omogućava izdavanje fiskalnih računa, izdavanje računa za naplatu preko transakcijskog računa, praćenje troškova i prihoda te automatsko generiranje KPR i PO-SD obrazaca.

Pogledaj
Evidencija loko vožnje

blica za evidenciju i obračun loko vožnje. Jedna tablica predviđena je za evidentiranje trideset zapisa o napravljenoj loko vožnji s automatskim obračunom kilometraže iz upisanih vrijednosti početnog i završnog stanja brojila, automatskim zbrajanjem ukupne kilometraže s obračunom ukupnog iznosa za isplatu.

Pogledaj