Novosti i informacije

Provjerite zadnje novosti, informacije i obavijesti.

Istek korisničkih certifikata za fiskalizaciju

 11.06.2018. FINA korisničke certifikate za potrebe fiskalizacije poduzećima izdaje s rokom valjanosti od pet godina. Kako je fiskalizacija započela 2013. godine, prvi korisnici će morati obnoviti certifikate.

Obveza fiskalizacije započela je 2013. godine i uvodila se u etapama. Prvi korisnici su tijekom iste godine ishodili prvi certifikat za potrebe fiskalizacije. Kako je rok valjanosti certifikata za fiskalizaciju pet godina, prvim korisnicima ove godine ističe.

Korisnici našeg programskog rješenja, Invea, mogu provjeriti datum isteka certifikata u programskom rješenju, na dijelu na kojem stoji izvješće o statusu sustava za fiskalizaciju. Korisnici drugih programskih rješenja, ukoliko nemaju mogućnost provjeriti datum valjanosti certifikata, mogu nam se obratiti za pomoć.

Ukoliko Vam ove godine ističe certifikat, molimo Vas da više informacija o produženju istog potražite na stranicama Financijske agencije.

Možda Vas zanima ...
Privatnost na Internetu

Kolačići za praćenje nisu jedini koji mogu narušiti privatnost korisnika na Internetu. Već samim pristupom Internetu možemo otkriti puno informacija, a loše postavljene postavke preglednika (ili neadekvatno korištenje istog) mogu otkriti dodatne informacije.

Pogledaj
Evidencija loko vožnje

blica za evidenciju i obračun loko vožnje. Jedna tablica predviđena je za evidentiranje trideset zapisa o napravljenoj loko vožnji s automatskim obračunom kilometraže iz upisanih vrijednosti početnog i završnog stanja brojila, automatskim zbrajanjem ukupne kilometraže s obračunom ukupnog iznosa za isplatu.

Pogledaj
Primanje ucjenjivačke elektroničke pošte

Zadnjih dana više klijenata nam se požalilo na primitak elektroničke pošte kojom ih se ucjenjuje da će njihove privatne snimke biti objavljene ukoliko se ucjenjivaču ne isplati naknada.

Pogledaj
Inveo-P za paušalne obrte

Inveo-P je cloud rješenje za vođenje poslovanja "paušalnih" obrta. Omogućava izdavanje fiskalnih računa, izdavanje računa za naplatu preko transakcijskog računa, praćenje troškova i prihoda te automatsko generiranje KPR i PO-SD obrazaca.

Pogledaj
Nova usluga - GDPR savjetovanje

U suradnji s partnerskim odvjetničkim uredom naše usluge smo obogatili savjetodavnim uslugama vezanim uz usklađivanje poslovanja s Općom uredbom o zaštiti osobnih podataka (GDPR).

Pogledaj